In januari 2016 zijn wij gestart met onze onderneming 360 experts. 360 experts is gespecialiseerd in de verkoop van 360 graden producten. Zij richten zich op de zakelijke markt met als doel de ondernemer online meer onderscheidend te maken. Zo verkopen zij onder andere 360 graden apparatuur aan schoenenwinkels, elektronicazaken, juweliers en autohandelaren. Met toonaangevende producten bieden zij ondernemers voor elke branche een oplossing. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Kijk dan op 360productfotografie.nl voor ons complete aanbod.

Wat is 360 productfotografie?

360 graden productfotografie is een innovatieve manier om uw producten online te tonen. Met de geautomatiseerde fotostudio’s maakt u in slechts drie stappen een professionele productfoto. Deze productfoto bestaat uit (minimaal) 30 foto’s, waardoor je het product in 360 graden kunt bekijken. Met de bijgeleverde software worden de foto’s samengevoegd tot een animatie. Deze animatie is mobielvriendelijk en gemakkelijk te implementeren in uw webshop. Het eindresultaat is een professionele 360 graden productfoto.

Wat zijn de voordelen van 360 graden productfotografie?

U kent ze wel Coolblue, Wehkamp, Bol.com en aan aantal andere grote webshops. Webshops die uitermate goed presteren en het aantal online verkopen naar een ongekende hoogte hebben gebracht. Recentelijke ontwikkelingen laten zien dat er ook steeds meer nichewebsites succesvol worden. Hoe doen ze dat, zult u zich afvragen? Wel, al deze webshops hebben één grote overeenkomst; “ze zijn onderscheidend”. Neem Coolblue als voorbeeld, zij staan bekend om hun hoge service en stralen dit uit in alles wat ze doen. Wehkamp daarentegen onderscheid zich in hun productpresentaties. Wehkamp maakt 360 graden animaties van hun modellen, zodat de consument het kledingstuk volledig kan bekijken. Hierdoor bieden zij hun klanten de ideale productbeleving.

Wij van 360 experts geloven dan ook dat het gebruik van 360 graden foto’s uw webshop succesvoller maakt. 360 graden productfotografie vergroot de productbeleving en verkleint het verschil tussen winkel en webshop. Door de verbeterde productbeleving kunnen uw klanten beter bekijken. Dit kan het verschil zijn tussen kopen of verder kijken. Daarnaast is de integratie van 360productfotografie een innovatieve manier om uw product te vermarkten. Momenteel zijn er nog maar weinig webshops die deze methode toepassen, maar de verwachting is dat het in 2020 de standaard is.

Meer informatie over productfotografie?

Wilt u als webshop onderscheidend zijn en een voorsprong behalen op uw concurrenten? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het fotograferen van uw producten in 360 graden. Voor meer informatie en ons complete assortiment www.360productfotografie.nl.